011-124555 info@digitalcap.se

Gå med i teamet!

Vill du vara en del utav Digitalcap teamet?
Vi expanderar varje dag och vi letar efter er som vill vara med i vår resa för att göra bolaget till det allra bästa och till en arbetsplats där alla kommer trivas.

Varför Digitalcap?

Digitalcap definieras av vår unika arbetsmiljö – som får dig att växa. Vi uppmuntrar våra anställda att vara ihärdiga och lösningsfokuserade – då går alla problem att lösa. Vi jobbar individualiserat i små team för att ge varje medarbetare utrymme att växa. Vi vet att framåtsträvande medarbetare är receptet på framgång. Vi ska alltid vara en arbetsgivare i världsklass.

Vi har kommit en lång bit på vägen – ändå känns det som vi bara har börjat. Arbetet vi gör idag är både komplext och enastående. Vi uppnår våra mål och fortsätter sätta upp nya. Vårt mål är att bli ledande inom IT-branschen. Vill du ta steget in i framtiden och bli en del av vårt företag?

Vad vi letar efter

Nedanför ser ni vad vi på Digitalcap letar efter just nu. Om just din roll inte finns så kan du söka ändå genom våran ansökningsformulär nedanför.

Utveckling

Front-End Developer

Vi på Digitalcap söker alltid efter utvecklare!

Det är en öppen ansökan så sök nedanför!

Back-End Developer

Vi på Digitalcap söker alltid efter utvecklare!

Det är en öppen ansökan så sök nedanför!

C++ Utvecklare

Vi på Digitalcap söker alltid efter utvecklare!

Det är en öppen ansökan så sök nedanför!

Övrigt

Säljande konsultchef

Mitt i hjärtat av Norrköping, vid den vackra strömmen sitter ett litet men kraftfullt team som jobbar hårt med att bli ledande inom IT- branschen.

Hit söker vi på DigitalCap vår nya säljande konsultchef, en roll där du får vara med och utveckla företaget till nästa steg.

Är du tävlingsinriktad och driven i din roll idag, men söker efter en möjlighet där du får växa och utvecklas ännu mer med bolaget? Du kanske drömmer om en roll där just du sätter de bästa affärerna och blir premierad i form av möjligheter och ekonomisk ersättning?

Då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten
Hos oss på DigitalCap får du möjligheten att jobba som konsultchef och samtidigt behålla den roliga biten hos kunderna – försäljningen. Här kommer du arbeta med nya och befintliga företagskunder och identifiera deras personalbehov för att sedan tillgodose detta behov i form av konsulter.

I denna tjänst kommer du att få mycket frihet under ansvar, där bara du sätter ditt egna tak. Du kommer till en början få arbeta nära våran VD som idag sitter på större delen av försäljningsansvaret, för att du ska få ett ordentligt intro och en inblick i hur vi arbetar.

Att vara en säljande konsultchef hos oss är mycket som att du driver ditt egna företag i företaget. Du kommer självklart att få tydliga mål, men hur du sätter dessa mål är väldigt mycket upp till dig själv. Vi tror på att alla har olika vägar till framgången och här kommer du att få fria händer till detta, så länge du visar på goda resultat.

Arbetsuppgifter
Som säljande konsultchef hos oss har du helhetsansvaret för din egen försäljning där du bygger upp samt utvecklar dina egna kundrelationer. Detta via kalla samtal, mötesbokningar och fördjupade samarbeten med kund. Du sköter allt från prospekt, omvärldsbevakning, behovsanalyser, kundrelationer och kundnöjdhet.

Du ansvarar även för rekryteringen till dina kunders processer, här håller du i hela kedjan från kundens önskemål till att behovet är tillsatt. Du agerar här även konsultchef till alla dina konsulter. Detta innebär att du är deras första kontaktperson vid behov samt att du hjälper dom i sitt framtida yrkesliv.

Du erbjuds
* Privat sjukvård
* Bonusförmån utan tak
* En arbetsmiljö som får dig att växa
* Engagerad chef och kollegor som har som ambition att dina kompetenser ska vidareutvecklas
* Möjligheten till att påverka din egna lön
* En social arbetsplats med fokus på wellness

Vi söker dig som
* Har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, minst 2-3 år.
* Du talar och skriver obehindrat på svenska och har god förståelse i det engelska språket.
* Har körkort
* Det är meriterande med liknande erfarenheter inom privat sektor och kunskap inom mjukvarutveckling/IT.

Vid en eventuell intervju ska du kunna påvisa tidigare goda säljresultat.

Utöver detta ser vi att du är en vinnarskalle av rang som inte har några problem med att gå utanför din komfort zon för att uppnå resultat. Du är ihärdig i ditt arbete, även vid motstånd och du drivs av att göra affärer som ger goda resultat.

Vidare ser vi att du är självgående och har förmågan att skapa metoder som driver arbetet framåt, även där riktlinjer saknas.

Övrig information
Start: Vid överenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel och bonus utan tak.
Placering: Mitt i Norrköping city

Ansök nedan!

Ansök till oss idag!

Fyll i ansökan nedanför med CV och personligt brev så kommer vi kontakta er så snabbt som möjligt!