011-124555 info@digitalcap.se

KONSULTVERKSAMHET

VÅR STYRKA

Konsultverksamhet

 

LIGGER I

Helhetsåtaganden

 

VÅR KOMPETENS

I olika branscher

 

VÅR STYRKA LIGGER I VÅR KOMPETENS

Vi lever i en värld där kompetens är livsviktigt. Digitalcap strävar efter att alltid rekrytera medarbetare som har hjärtat på rätt ställe med fokus på utveckling. Arbetsmiljö är något vi trycker på, nöjda medarbetare skapar nöjda kunder. Vi uppmuntrar våra medarbetare att vara ihärdiga och lösningsfokuserade – då går alla problem att lösa. Digitalcap består av utbildade system- och mjukvaruingenjörer och specialister inom företags sälj och kundrelationer.

AGILA METODIKER – FÖR ETT EFFEKTIV ARBETE

För att möta morgondagens problem måste man ha morgondagens teknik. Att jobba agilt är därför något som speglar vårt företag. En del av detta är att använda metodiken Scrum som möjliggör ett effektivt arbete. Vi vet att ni har deadlines – att leverera på utsatt tid är en självklarhet för oss. Product Owner, Scrum Master, Projektledare och Agil Coach är vårt ramverk för ett effektivt arbete.

MJUKVARUUTVECKLING

Digitaliseringen expanderar för varje dag som går. Vem hade trott för 50 år sedan att man år 2021 kunde vara ett knapptryck bort från kollegan i New York? Digitalcap älskar hur digitala vi är i dagens samhälle. För att vi ska kunna hålla samma standard i framtiden måste vi se till att mjukvaran är stark och stabil. Hårt arbete och noggrannhet är något man då måste värdesätta. Digitalcap bygger starka system som klarar av framtidens behov.

CONTINUOUS INTEGRATION

Utveckling av kod handlar inte bara om problemlösning här och nu. Dagens system måste vara kompatibla med framtiden. Continuous integration är därför något vi ständigt jobbar med, buggar i ett gammalt system ska inte få hämma utveckling. Vi är alltid ute efter att hitta det mest effektiva sättet att jobba.

Detta är vad Digitalcap står för.

Vi hoppas att ni vill ta steget, tillsammans med oss, in i framtiden.

HELHETSÅTAGANDEN

Vi på Digitalcap tar inte bara rena konsultuppdrag utan kan ansvara för hela projekt från start till mål där vi tar fullt ansvar för allt inom utveckling, kvalitetssäkring, förvaltning, planering och uppföljning.

Vi har stor vana att arbete på plats tillsammans med våra kunder men kan även styra projekten från vårt huvudkontor i Norrköping eller på distans. Vi har även möjligheter att ta in arbetskraft ifrån samarbetspartners runt om i Asien och Europa. .

BRANSCHER

FÖRSVAR

FORDON

KASSASYSTEM & SÄKERHET

AFFÄRSSYSTEM

TELEKOMMUNIKATION

MEDICINSK TEKNIK

SPELUTVECKLING

ARTIFICIAL INTELLIGENCE