011-124555 info@digitalcap.se

UNGDRIVE ACADEMY 2021

Intro

Kolla vår intro video om UngDrive Academy 2021 där ni får en snabb visning av våra lokaler samt vad som kommer att ske under sommaren.

Intervju Daniel Palombo

Kolla vår intervju med Daniel Palombo där ni kommer få veta allt om hur Daniel har blivit en ung entreprenör samt mer detaljer om UngDrive Academy 2021.

Vad är UngDrive Academy?

Är du mellan 15-18 år och vill hänga med oss på Digitalcap i sommar och testa på livet som egenföretagare och få hjälp utav unga entreprenörer som jag själv med flera är UngDrive Academy rätt ställe att söka till.

Vi kommer lära dig försäljning, marknadsföring, samarbete, ekonomi och allt i hur en dag som egenföretagare ser ut.

Du kommer träffa på nya vänner, ha möjlighet att tjäna mer pengar än på ett vanligt sommarjobb. Välja själv när du vill jobba och framförallt jobba med något du själv brinner för.
Glöm inte att hittar du ett jobb du älskar behöver du aldrig jobba en dag till i ditt liv.
Du får utöver detta även ett startkapital om 1500kr för din verksamhet, är ni flera som tänkt starta, exempelvis 3 stycken blir det 4500kr i startkapital.

Kickoffen är v26 och vi kommer utöver allt jobb ha andra aktiviter här som padelturnering, pingis och tävlingar utav olika slag. Ni kommer få möjlighet att sitta i Digitalcap’s fina lokaler i hjärtat utav Norrköping.

UngDrive Academy är ett väl inarbetat projekt som finansieras utav Norrköpings Kommun.
Norrköping har en fin historik med duktiga företagare.
Är du kanske nästa unga entreprenör ifrån Norrköping?

Mer att läsa finns på:
https://ungdrive.se/academy/
https://letscreate.norrkoping.se/nyheter/nyhet/drivegetsommarforetag.5.14ad32fd17114fa0385e0d.html