011-124555 info@digitalcap.se

HEMSIDOR I TOPPKLASS!

En av de viktigaste sätten att synas i den digitala världen är med en hemsida. Det finns massa olika knep och tricks för att få fram den perfekta sidan. Vi på Digitalcap vet hur man ska utforma en hemsida för att nå ut till världen! Det handlar inte bara om utseende utan även om funktionalitet som kan locka användaren för att stanna kvar på just er hemsida.

DESIGN

Vi hjälper er med att få fram den design som passar just för er. Vi kan följa någon befintlig design som är gjord eller utforma något helt från grunden. När ni är nöjda med designen så kommer vi gå vidare i nästa fas och skapa själva sidan.

RESPONSIV DESIGN

Med responsiv design innebär att vi kommer utforma sidan så att den även fungerar på alla mobiler och andra enheter som inte har en stor skärm som en dator. Över 50% av användarna som kommer besöka er sida är genom mobilen. Därför är det viktigt att sidan är responsiv.

UTVECKLING

Utveckling av kod handlar inte bara om problemlösning här och nu. Dagens system måste vara kompatibla med framtiden. Continuous integration är därför något vi ständigt jobbar med, buggar i ett gammalt system ska inte få hämma utveckling. Vi är alltid ute efter att hitta det mest effektiva sättet att jobba.

Vi hjälper er att utforma den perfekta sidan för era behov!

Referenser

Kolla in några av våra referenser vi har gjort. Klicka görna på en av dem för att gå in på hemsidan!

Dolphins Norrköping

Under konstruktion

IBG Sweden

Independent Business Group was formed in May 2007 under the name Independent Consulting Limited. Since then, they have won numerous projects around the world within the Air Traffic and Airport segment. Their business approach is to not only provide expertise to there clients, but also support existing prime contractors with expertise to fill competency gaps in larger projects.

Skänninge Livs

Under konstruktion

TimeWinder

Tidrapportering ska gå snabbt och vara enkelt! Tidrapportera i appen utan att lyfta ett finger. Vår automatiska rapporteringsfunktion håller koll på hur länge och vad du jobbar med. Enklare än så här blir det inte! Givetvis stödjer vi även traditionell tidrapportering. Här kan du skapa nya, editera eller ta bort tidrapporter, precis som du är van vid. Även rapporter som automatiskt genereras går att hantera här.

PPE Sweden

Under utbrottet av COVID-19 har PPE Sweden valt att jobba uteslutande för att stötta vården i dessa hårda tider därför är vårt utbud till en början främst riktat för att säkerställa det att finns material till sjukvården. Så småningom kommer PPE Swedens sortiment att bli bredare och innehålla allt inom Personligt skydd.

Bolig Consulting

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus auctor, velit vitae mattis efficitur, metus ante eleifend urna, eu fermentum risus est ac purus. In placerat a purus in lobortis. Cras interdum dapibus eleifend. Sed vel feugiat diam. Suspendisse tincidunt malesuada nunc sit amet vehicula. Curabitur nec pulvinar metus, nec vulputate nulla. Nullam in ante eget dolor molestie placerat. Pellentesque consectetur ultrices magna vitae molestie. Etiam semper nec purus non consectetur.

VILL DU ATT VI KONTAKTAR DIG?

Använd gärna formuläret nedan för att kontakta oss! Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation i samband med offertförfrågan.

8 + 13 =