011-124555 info@digitalcap.se

Webbyrå

HEMSIDOR I TOPPKLASS!

En av de viktigaste sätten att synas i den digitala världen är med en hemsida. Det finns massa olika knep och tricks för att få fram den perfekta sidan. Vi på Digitalcap vet hur man ska utforma en hemsida för att nå ut till världen! Det handlar inte bara om utseende utan även om funktionalitet som kan locka användaren för att stanna kvar på just er hemsida.

DESIGN

Vi hjälper er med att få fram den design som passar just för er. Vi kan följa någon befintlig design som är gjord eller utforma något helt från grunden. När ni är nöjda med designen så kommer vi gå vidare i nästa fas och skapa själva sidan.

RESPONSIV DESIGN

Med responsiv design innebär att vi kommer utforma sidan så att den även fungerar på alla mobiler och andra enheter som inte har en stor skärm som en dator. Över 50% av användarna som kommer besöka er sida är genom mobilen. Därför är det viktigt att sidan är responsiv.

UTVECKLING

Utveckling av kod handlar inte bara om problemlösning här och nu. Dagens system måste vara kompatibla med framtiden. Continuous integration är därför något vi ständigt jobbar med, buggar i ett gammalt system ska inte få hämma utveckling. Vi är alltid ute efter att hitta det mest effektiva sättet att jobba.

Vi hjälper er att utforma den perfekta sidan för era behov!

VILL DU ATT VI KONTAKTAR DIG?

Använd gärna formuläret nedan för att kontakta oss! Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation i samband med offertförfrågan.

12 + 6 =